Nokia 1.4 aangekondigd: betaalbaar toestel vanaf 99 euro

HMD Global heeft zojuist een nieuwe smartphone aangekondigd in het betaalbare segment. Het gaat om de Nokia 1.4, welke voorzien is van Android Go. De Nokia 1.4 zal ook uitgebracht worden in Nederland.

Dit is de Nokia 1.4
We kunnen kennismaken met een nieuwe smartphone van HMD Global, de naamvoerder van de merknaam Nokia. Het bedrijf presenteert vandaag de Nokia 1.4 welke geplaatst wordt in het betaalbare segment. De smartphone is voorzien van Android 10 Go. Android Go is de aangepaste versie van Android, geoptimaliseerd voor toestellen met minder krachtige hardware.

Er is verder een Snapdragon 215 processor en de Nokia is leverbaar in verschillende varianten. Dit betekent dat er afhankelijk van het model 1, 2 of 3GB aan werkgeheugen is en 16, 32 of 64GB aan opslagruimte. Het grote scherm heeft een grootte van 6,51 inch en biedt een HD+ resolutie en 20:9 beeldverhouding. Aan boord van de Nokia 1.4 is een vingerafdrukscanner aan de achterkant, 8MP + 2MP macrolens achterop en een 5MP front-camera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *