Nieuw restaurant Duiven bezoeken

Een nieuw restaurant Duiven bezoeken? Dan is restaurant Nieuwe Tijd echt een aanrader! Dit restaurant heeft een fijne sfeer en ambiance. Het personeel is vriendelijk en de gerechten zijn heerlijk.

Restaurant Nieuwe Tijd is een restaurant waarbij de gerechten afkomstig zijn uit alle windstreken van de hele wereld.

Ook voor de veganisten en vegetariërs is er genoeg te eten. Er zijn namelijk speciale gerechten voor hen beschikbaar.

Welke gerechten kan je krijgen bij restaurant Nieuwe Tijd?

Restaurant Nieuwe Tijd heeft zoals gezegd verschillende gerechten afkomstig uit alle windstreken van de wereld. Ideaal als je bijvoorbeeld met je familie uiteten wilt, vrienden of ander gezelschap. Er is voor ieder wat wils!

Zo kan je er onder andere voor kiezen om verschillende variaties aan sushi te eten. De bekende Maki, Uramaki en de Nigiri gemaakt met kip, komkommer of zalm zijn maar een paar variaties om op te noemen.

Ook kan je er terecht voor een seafoodbar. Hier kan je oesters, sashimi en verschillende poké bowls vinden.

Naast verschillende voorgerechten als de carpaccio en warme soepen vindt je ook een groot assortiment aan verschillende hoofdgerechten die op verschillende manieren geprepareerd kunnen worden.

Je kan bijvoorbeeld gerechten van de A la carte bestellen of je kan verschillende kleine warme gerechtjes kiezen in steelpannetjes. Zo kan je verschillende gerechtjes proeven.

Wanneer je je eigen gerecht wilt samenstellen, dan kan je verschillende ingrediënten kiezen die je wilt laten wokken met een saus naar keuze en als je voor een vlees of vis gerecht wilt gaan dan kan je terecht bij de teppanyaki en grill.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *