Goedkope uitjes voor wanneer het regent

Als je op zoek bent naar goedkope uitjes terwijl het regent dan moet je niet vergeten om de Nappas mee te nemen. Met de Nappas kan je namelijk op 250 verschillende locaties door heel Nederland terecht met veel korting. Maar wanneer je een dagje uit wilt gaan en het regent, waar ga je dan naartoe?

Als het weer buiten wat minder is, maar toch leuke uitjes wilt doen met kinderen kan je bijvoorbeeld naar grote indoor speelparadijzen gaan. Ga bijvoorbeeld een langs bij kinderstad Heerlen of ga naar KidZcity in Utrecht.

Ook kan je bijvoorbeeld bij slecht weer een bezoekje brengen aan verschillende escape rooms. Hier moet je door samen te werken en dingen op te lossen een volgende aanwijzing krijgen, zodat je zo snel mogelijk de escape room kunt verlaten.

Wanneer je wat meer educatieve uitjes wilt doen, dan kan je bijvoorbeeld naar verschillende soorten musea gaan. Leer bijvoorbeeld meer over over de militaire gebeurtenissen uit de Nederlandse geschiedenis bij museum de Bevrijdende Vleugels in Brabant.

Er zijn genoeg locaties waar je terecht kan met de Nappas voor als het slecht weer is. Dus wees niet getreurd wanneer het buiten regent, maar ga lekker naar binnen en profiteer van de korting die je krijgt met de Nappas. Hieronder in het kort de voordelen van de Nappas.

  • Korting voor het hele gezin tot maximaal 4 personen
  • De Nappas is de oplossing voor elk gezin met een kleine portemonnee
  • Korting tot wel 50% op 250 verschillende uitjes
  • Onbeperkt gebruik maken van de Nappas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *